Thuis

Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Auto de delenco. van Peking Exiviaparts, Ltd dat in Mei 2010.When wordt gevestigd die wij hebben beslist om in de zaken van voertuigdelen te wagen, ons doel was de meest geavanceerde productietechnieken, de beste delenontwikkeling, en marketing/verkoop deskundigen samen te brengen onder de merkexivia Delen.

Van ons allereerste idee door aan het eindproduct, is het een lang proces dat wij met u zouden willen delen. Wij wensen dat u vertrouwen op EXIVIA-Delen zult hebben!

Onze op de markt brengende mensen hebben diepgaande kennis van de automobielindustrie. Zij volgen tendensen en houden spoor van alle populaire voertuigmodellen van verschillende fabrikanten. Zoals de meeste delen die wij hebben gespecialiseerd ons op hebben gemeenschappelijke technologieën in kwestie, is het vrij gemakkelijk voor ons om vervangingsdelen tot stand te brengen. Al noodzakelijke informatie wordt dan verstrekt aan Techniekafdeling waar ons team gedetailleerde productplannen en het bewerken plannen voor de vervangingsdelen zal creëren.

De vervaardiging van voertuigdelen vereist hoogst verfijnde hulpmiddelen. De verschillende materialen zullen verscheidene hulpmiddelen vereisen. Het het bewerken proces zal wat tijd vergen en slechts na talrijke tests zijn de hulpmiddelen die definitief aan de Productieafdeling worden goedgekeurd en worden gegeven.

Wij verstrekken de producten, achterasschacht, motorcilinderkop, cilinderkoker, motorzuiger, motorblok, automotortrapas, bougie, startmotor, alternatorgenerator, olie fliter, luchtfilter, autolicht, wieldelen, motoronderdelen etc. zijn.

Onze Productieafdeling volgt zorgvuldig de productie planning en het programma van elk product. Elk product kan meer dan 50 verschillende delen/assemblage bevatten. Het specialistenpersoneel wordt geschikt om het programma van de productie van alle verschillende te verzekeren delen op te volgen de assemblage van al onze producten op programma moet zijn.

Wanneer alle delen zijn voorbereid, gaan zij door de definitieve lopende band en zorgvuldig gecontroleerd vóór over de hele wereld ingepakt en verscheept.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf heeft bijna 20 jaar. Want in automotoronderdeelproducten in dienst neem, hebben wij de automotoronderdelen. zuiger, cilindervoering, cilinderkokers, autoenjineblok, autobougie, startmotor, en voor de gehele delen van de motorreparatie, hebben wij de motor van het huisgebruik, de vorkheftruckmotor, graafwerktuigmotor, ook zware vrachtwagenmotor en veel andere dieselmotormodellen, zoals Toyota, Nissan, Mazda, Isuzu, Mitsubishi, Citroën, Yanmar, KOMATSU, Kubota, Kat, Mens, Perkins, Benz, Renault RVI, Fiat/Iveco, Deutz, Detroit, Faw, etc.

Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd. Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd. Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Merken : Exiviaparts

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%